El dia 19 de Novembre, la classe de 4º de primaria vam anar a les aigües  potables. En el punt 1  es veia el barranc, vam escoltar els cants dels pardalets i mirarem el paisatge.. En la fulla  que ens donaren, el meu grup i jo pintarem el quadret de color verd clar, perque ens agradava. L’emoció que vaig sentir era d’alegria.

En el punt 2 vam sentir els sorolls dels cotxes, no hi havia tanta tranquil.litat Hi havien â
ànecs morts. El quadret del punt 2 el pintarem de color taronja mesclat en marró, perque sentia un poquet de malestar i de tristesa.


El punt 3 no ens va agradar res perque se sentia molt de soroll de cotxes i el sòl estava ple de pedres. El punt 3 el vam pintar de color negre i l’emoció que sentia era de cabreig.

En el punt 4 pararem a esmorsar, era el diposit antic d’aigües potables, hi havia un hort amb moltes plantes. El varem pintar de color verd clar, perque ho pasarem genial, vaig sentir molta satisfacció.

En el punt 5 vam anar a un camp de tarongers, el vam pintar de color verd clar perque estavem molt a gust, em vaig sentir molt  tranquil.la.

En el punt 6 vam anar una altra vegada al barranc i hi havia un poquet de fem. El vam pintar de color verd claret perque estavem molt tranquils, vaig sentir molta pau.

De nou tornarem al col.legi i vam fer un mapa de les emocions  pegant en cada quadret els colors de les emocions sentides i el penjarem a la classe .Ho pasarme molt bé i vam aprendre molt del nostre entorn.

      Sara Hernández Ríos. 4º de Primaria

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *